Trener Juventusa

Alegri o Dibali: Pomislio je da je Mesi

 • Izvor: Avaz
 • 31.05.2022. 22:46

Paulo Dibala neće više nositi dres Juventusa, mnogi tvrde da je puštanje ovog Argentinca bila greška Torineza, a trener "Stare dame", Masimilijano Alegri takođe se dotakao ove teme, prenijeli su italijanski mediji.

- Dibala je u jednom trenutku pomislio da je Mesi. Počeo je ozbiljno da ga kopira, kako bi dostigao njegov nivo. Ne možete nekoga da kopirate. Morate da izgradite svoj identitet. Paulo ima mnogo toga da da fudbalu, ima izuzetne tehničke kvalitete. Ali mora da se vrati sebi i fokusira na sebe, rekao je Alegri.

Drugu sezonu zaredom Juventus je završio na četvrtom mjestu Serije A.

- Milan, Inter i Napoli su završili ispred nas, ali nisu bili superiorniji. Nama je falilo karaktera u nekim trenucima. Ja sam postavio sebi izazov kada sam se vratio, a to je da se vratimo pobjedama na domaćem terenu, ali i Evropi, zaključio je italijanski stručnjak.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

  'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?