Klub potvrdio

Nova užasna tragedija: Iznenada preminuo fudbaler!

  • 12.02.2024. 18:10

Nekadašnji fudbaler, Munir Hamud (39) preminuo je danas ostavivši za sobom porodicu i petoro djece.

Tužne vijesti je saopštio njegov klub, norveški Stromsgodset.

- Stromsgodset želi da podijeli brutalnu i šokantnu informaciju koja je pogodila sve u klubu i čitavu fudbalsku porodicu - napisali su oni u saopštenju.

On je trebalo da počne da radi na novom radnom mjestu u klubu u ponedjeljak, ali je preminuo od posljedica srčanog udara.

- Naše misli su sa Munirovom porodicom i svima koje je ostavio iza sebe u ovoj teškoj situaciji. Izgubili su oca, muža, brata, sina i veoma dragog člana porodice - dodaju u saopštenju, a prenosi Telegraf.

UZNЕMIRUJUĆЕ Grom udario fudbalera na utakmici

UZNЕMIRUJUĆЕ Grom udario fudbalera na utakmici

Hamud je rođen u Maroku i preselio se u Norvešku kada je imao samo 13 godina. Igrao je na poziciji odbrambenog igrača i odigrao je nekoliko stotina mečeva za klubove Lin, Bodo Glimt, Stromsgodset, kao i za mlađe kategorije Norveške.

Hamud je odigrao čak 142 meča za Stromsgodset, a kada je završio karijeru 2019. godine postao je trener u mlađim kategorijama.

Povodom svega se oglasio i generalni sekretar Fudbalske federacije Norveške, Karl Peter Loken.

- Munir je bio timski igrač sa punim profesionalizmom. Brinuo se da svi imaju jednake šanse, da budu pasionirani za fudbal i vodio je brigu o svojoj porodici. Ostavio je trag na mnogima. Mnogo će nedostajati. Naše misli su sa njegovom ženom, djecom i ostalom porodicom  - napisao je Loken.

Pored svega, Munir je imao završen fakultet, a diplomirao je na odsjeku za psihologiju i na master studijama pedagodije na Univerzitetu u Oslu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: