Pranje novca

Policija u Bajernu zbog počasnog predsjednika

 • Izvor: B92
 • 30.04.2023. 10:45

Bajern bi mogao da se nađe u problemu pošto je klub pod policijskom istragom.

Kako je prenio Bild, šampion njemačke našao se ovih dana na udaru istražnih organa i to zbog počasnog predsjednika, Ulija Henesa.

Bild je prenio da su istraga policije i upad u prostorije kluba u utorak, bili povezani sa istragom o pranju novca koji uključuje oligarha Ališera Usmanova.

Poznato je da su Henes i Usmanov oduvijek imali dobre odnose, a list piše kako je Henes Usmanovu davao VIP ulaznice za važne mečeve Bajerna u Ligi šampiona.

Vjeruje se da istraga o pranju novca nije još zaključena, a vidjeće se da li će se Bajern oglašavati tim povodom narednih dana.

U svakom slučaju, klub je ispao iz Kupa Njemačke i Lige šampiona i ostalo im je da se bore jedino još za titulu.

Ukoliko u nedjelju od 15.30 u 30. kolu pobijede Hertu na Alijanc areni, vratiće se na čelnu poziciju ispred rivala, Borusije Dortmund.

Pratite nas i putem Vibera

 • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

  ''Ko? Šta? Kada? Gdje? Zašto? Kako? I tu se pitanja ne zaustavljaju - otvoreno i odvažno.

 • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 21:30 Serija: Ko te šiša

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 22:05 Večernje vijesti

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

  ''Serija: Еl Čapo (16+)

 • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

  Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.