Sjajni potezi Ronaldinja u meču legendi dva kluba

I poslije decenije je noćna mora Real Madrida

 • 20.07.2021. 21:26

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, tehničar kakav se rijetko rađa i idol mnogih, Ronaldinjo i nakon šest godina u penziji nije izgubio magiju u nogama. I večeras je, kao prije prethodne decenije, prava noćna mora za Real Madrid.

Večeras u Tel Avivu legende Barcelone i Real Madrida igraju utakmicu, a Katalonce je do vodstva sa penala doveo Ronaldinjo. Osim dobrog kaznenog udarca, on je imao još nekoliko dobrih poteza, a nakon jedne minijature pogodio je okvir gola.

Inače, Barcelona je susret počela u sastavu: Angoj, Huan Karlos, Dehu, Goikotećea, Deko, Mendieta, Arpon Rivaldo, Saviola i Ronaldinjo, dok Realov tim predvode Luis Figo i Roberto Karlos kao dvije najveće zvijezde.

Tagovi:
 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Еmisija: Priča se

  '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

  ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 22:35 Večernje vijesti

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

  ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.