Crvena zvezda ima novog centra

  • 25.12.2020. 14:41

Kamerunski centar Lendri Noko vratio se na Mali Kalemegdan, nakon što je letos pao na lekarskim pregledima zbog problema sa srcem.

Sada je te probleme riješio bivši centar Albe i ugovor je zvanično aktiviran.

Noko je u prethodnom periodu na najprestižnijoj klinici u SAD "Mayo Clinic Rochester" sanirao zdravstveni problem i nakon detaljnih i rigoroznih pregleda, dobio dozvolu od strane najeminentijih svijetskih i domaćih ljekara da se ponovo bavi profesionalnim sportom bez ikakvih ograničenja.

Noko je rođen 9.aprila 1994. godine u glavnom gradu Kameruna Jaundeu.

Visok je 208 centimetara i težak 113 kilograma. Prve ozbiljne košarkaške korake pravio je u SAD, kroz srednju školu "Monteverde" na Floridi, kasnije i na čuvenom koledžu "Klemson".

Nakon epizode u SAD, Noko je gradio svoju karijeru u Evropi, igrajući za ekipe Pezara, turske Sakarije, a poslednje dve sezone sa velikim uspijehom nastupao je za berlinsku Albu, sa kojom je nastupao u Evroligi i osvojio i titulu prvaka Nemačke.

Bio je član i Detroit Pistonsa, a kroz nastupe u razvojnom timu Grand Rapids Drive izborio se i za prestižnu titulu najboljeg defanzivca G lige.

Lendri Noko će se odmah staviti na raspolaganje KK Crvena zvezda , a prvi trening sa ekipom odradiće u petak popodne.

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R) (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.