Uživali u maestralnoj igri

Čubrilović čestitao pobjedu Đokoviću u Melburnu

  • 27.01.2019. 15:28

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas srpskom teniseru Novaku Đokoviću na sjajnoj igri i osvajanju trofeja na Australijan openu i poželio mu još mnogo pobjeda.

"Iskreno Vam čestitam na još jednoj sjajnoj pobjedi i na sedmom trofeju koji ste osvojili u Melburnu", naveo je Čubrilović u čestitki. 

Čubrilović je istakao da su građani Republike Srpske svim srcem bili uz Đokovića, uživali u maestralnoj igri i da zajedno dijele sreću zbog veličanstvene pobjede, saopšteno je iz Čubrilovićevog kabineta. 

"Želim Vam još mnogo pobjeda i još mnogo osvojenih trofeja", napisao je Čubrilović u čestitki. 

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Australijan open, pobijedivši u finalu Španca Rafaela Nadala rezultatom 3:0, po setovima 6:3, 6:2, 6:3. 

Ovo je Đokovićev 15. grend slem trofej i sedma titula u Melburnu, čime je postao neprikosnoveni vladar Otvorenog prvenstva Australije, pošto je iza sebe ostavio Rodžera Federera i Roja Emersona, koji imaju po šest titula.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.