Prvi reket svijeta

Đoković nije ostao nijem na ubistvo Džordža Flojda, oglasio se na Instagramu

  • 02.06.2020. 21:25

Ameriku tresu neredi i protesti poslije ubistva Džordža Flojda, a tim povodom su se brojni sportisti oglasili. Među njima je i Novak Đoković.

Utorak je protekao u crnim pozadinama na objavama na Instagramu u okviru akcije "BlackoutTuesday", mnogi sportisti su izrazili solidarnost sa tamnoputim kolegama, a isto je učinio i Novak.

On je poslao poruku da su svi životi važni i da ne smije biti razlika, pošto su tamnoputi stanovnici SAD često bili na udaru represije.

Mnogi problemi sa rasizmom u Americi su tek sada isplivali, sve je eskaliralo stravičnim snimkom, na kom je nesrećni Flojd tražio da mu poštede život, na šta su policajci ostali nijemi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Black Lives Matter. #BlackoutTuesday

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Jun 2, 2020 at 11:55am PDT

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program