79. trofej u karijeri!

Đoković savladao Cicipasa i došao do trofeja u Dubaiju

  • 29.02.2020. 17:30

Novak Đoković osvojio je 79. titulu u karijeri, pošto je u finalu turnira iz serije 500 u Dubaiju savladao Stefanosa Cicipasa sa 6:3, 6:4.

To je Đokoviću peta titula u Dubaiju, a treća ove sezone, posle ATP kupa sa Srbijom i Australijan opena. Novak ove sezone ima skor 18-0, a ukupno ima 21 pobjedu u nizu računajući i Dejvis kup prošle godine.

Na putu do titule Novak je izgubio samo jedan set, protiv Monfisa u polufinalu kada je spasao i tri vezane meč lopte, a prethodno je dobio Hačanova, Kolšrajbera i Žazirija.

Đoković sada vodi sa 3-2 u međusobnom skoru sa Cicipasom i Endi Rodik ostaje jedini igrač koji ima pozitivni skor sa Novakom uz minimum pet odigranih mečeva (5-4). Bila je to Novakova sedma pobjeda nad Top 10 igračima u 2020. godini.

Tagovi:
  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program