Dodik čestitao igračima i stručnom štabu plasman u grupnu fazu FIBA Lige šampiona

  • 25.09.2020. 21:19

Igor Dodik, generalni menadžer KK Igokea čestitao je igračima i stručnom štabu plasman u grupnu fazu FIBA Lige šampiona.

Dodaje da je ekipa napravila veliki posao i da mu je drago da su momci uspjeli da prebrode sve probleme.

"Imali smo mnogo problema u pripremnom periodu, nekoliko igrača i članova stručnog štaba su bili zaraženi koronavirusom. Nažalost Klemons i dalje nije sa nama ali vjerujem da će se i on uskoro oporaviti. Plasman u Ligu šampiona je velika stvar za klub, za Laktaše i vjerujem za sve nas. Čestitam momcima, čestitam stručnom štabu, našem treneru Draganu Bajiću. Nismo ni sumnjali od početka da će da napravi ovaj uspjeh. Zaista, presrećni smo i hvala svima koji su doprinjeli ovom rezultatu", poručio je Igor Dodik.

Košarkaši Igokee plasirali su se u grupnu fazu Lige šampiona pobjedom nad Sportingom iz Lisabona 70:64 u finalu kvalfikacija, odigranih u Bugarskoj. Svoj put Igosi će da nastave u grupi G, u kojoj su jo Limž, TurK Telekom i Hapoel Jeruslaim. 

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Na ivici terena (R)

    ''Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u novoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 13:30 Еmisija: Agrar (R)

    ''Еmisija: Agrar (R)

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.