Liga Evropa

Dva gola, dva crvena kartona i neprimjetan Milinković Savić za prolaz Sevilje

  • 20.02.2019. 20:10

Fudbaleri Sevilje plasirali su se u osminu finala Lige Evrope, pošto su ukupnim rezultatom 3:0 pobijedili rimski Lacio.

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić odigrao je 56. minuta za "nebesko plave" i nije ostavio veliki utisak.

Klub iz Andaluzije slavio je u prvom meču sa 1:0 i imao je lijepu prednost pred početak ovog duela.

Domaći fudbaleri nisu mogli bolje da krenu utakmicu, pošto su već u 18. minutu poveli sa 1:0. Strijelac pogotka bio je Visan Ben Jeder. 

Lacio se tada nalazio u veoma teškoj situaciji, ali nije klonuo duhom. Rimljani su igrali sasvim solidno, a najbolju šansu propustili su početkom drugog poluvremena. 

Milinković-Savić sjajno je pronašao Aćerbija koji je promašio stoodstotnu šansu. Ubrzo poslije toga Sergeja je zamijenio Romulo. Od 60. minuta bilo je još zanimljivije na terenu jer je Franko Vaskes dobio drugi žuti karton. 

Lacio je krenuo na sve ili ništa, međutim mreža Sevilje je mirovala. Meč je praktično riješen u 71. minutu kada je Marušić dobio direktan crveni karton. Do kraja duela Andalužani su postigli još jedan gol i time potvrdili plasman. Strelac je bio Pablo Sarabija.

Tagovi:
  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:15 Noćni program

    Noćni program