Dabl-dabl

Fenomenalna partija Bjelice protiv Vašingtona VIDEO

  • 27.10.2018. 08:34

Košarkaši Sakramento Kingsa pobijedili su Vašington Vizardse sa 116:112, a srpski igrač Nemanja Bjelica odigrao je fenomenalnu partiju za "kraljeve".

Nekadašnji igrač Crvene zvezde na terenu je proveo najviše minuta od svih saigrača – 36. On je za to vrijeme uspio da ostvari učinak od 26 poena, 12 skokova, tri asistencije, uz jednu blokadu i ukradenu loptu. 

Bjelica je iz igre šutirao odličnih 9 od 16, odnosno trojke šest od deset. Pored toga dok je on bio u igri Kingsi su bili na +16 u odnosu na Vašington i srpski igrač najzaslužniji je za trijumf ekipe Dejva Jegera. 

Pratili su ga Badi Hild sa 22, Vili Koli-Stajn sa 17 poena, 11 skokova i sedam asistencija, kao i Dieron Foks sa 18 poena i devet uspješnih dodavanja. 

Vašington je od druge četvrtine kontrolisao igru, međutim Sakramento je uspio da se vrati u trećoj i četvrtoj dionici i da u završnici meča preko Bjelice preuzme vođstvo. 

Džon Vol je za poraženi sastav ubacio 26 poena i uz to je imao osam asistencija, Bredli Bil je postigao 21, dok je Keli Ubre s klupe postigao 22 uz devet skokova. 

Ovo je bila treća pobjeda za Sakramento u šest mečeva, dok su Vizardsi pretrpjeli četvrti poraz u pet odigranih duela.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli (R)

    '''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i odvešće vas na poznata, manje poznata, pa čak i sasvim nepoznata mjesta.

  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Na ivici terena (R)

    ''Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u novoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 13:30 Еmisija: Agrar (R)

    ''Еmisija: Agrar (R)

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.