Nevjerovatan pogodak

Golman izveo slobodnjak sa svoje polovine, pa za par sekundi vadio loptu iz mreže VIDEO

  • 29.03.2019. 09:15

Nevjerovatan gol viđen je na meču engleskih niželigaša Danstona i Geinsbroa.

Igrao se četvrti minut, kada je golman Geinsbroa Džordan Nikson namjestio loptu na svojoj polovini da izvede slobodan udarac. Ispucao je loptu prema protivničkom šesnaestercu ne sluteći šta će se u nastavku dogoditi. 

Samo par sekundi kasnije morao je izvadi iz sopstvene mreže!

Naime, loptu je iz sve snage udario Liam Bruks kako bi je izbio što dalje od svog gola, nije ni sanjao da će tako praktično "asistirati" za gol svom timu. Lopta je preskočila golmana, udarila u prečku i odbila se pravo na glavu njegovom sigraču marku Fitzpatriku koji ju je rutinski poslao u mrežu.

Danston je slavio na ovom meču rezultatom 3:1 i tako osigurao mjesto šampiona "Northern League Division One", što je deveti rang u engleskom fudbalu.

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R) (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda. Priča prati stjuarte, stjuardese, mehaničare i pilota imaginarne aviokompanije.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?