Liga šampiona

Herojski otpor urodio plodom: Praška Slavija izvukla bod na Kamp Nou

  • 05.11.2019. 21:20

Fudbaleri Barselona odigrali su bez golova protiv Slavije iz Praga u četvrtom kolu Lige šampiona.

Izabranici Ernestea Valverdea još jednom su razočarali i pitanje je koliko će se još dugo španski stručnjak zadržati na klupi katalonskog giganta.

Slavija je odigrala sjajnu utakmicu, svih devedeset minuta igrali su disciplinovano i Barselona nije uspijevala da pronađe put do mreže.

Imali su dosta prilika Katalonci, bilo je tu i stopostotnih šansi, Mesi je u prvom poluvremenu pogodio stativu, ali Slavija je odolijevala, prije svega zbog sjajnog golmana Kolara.

Barselona je krajem prvog poluvremena krenula sa ozbiljnim pritiscima, međutim odbrana Slavije bila je oprezna i spriječili su vođstvo domaćeg tima.

U drugom periodu igre ekipa trenera Valverdea nastavila je da napada. Ređale su se šansa, a mreža se konačno zatresla u 59. minutu. Ipak, Mesi je bio u minimalnom ofsajdu i rezultat na semaforu ostao je nepromijenjen.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.