110:55

Igokea silovita protiv Laškog

  • 05.09.2019. 21:04

Košarkaši Igokee ostvarili su treću pobjedu u ovogodišnjim pripremnim mečevima. Učesnik Aba lige je na Kranjskoj gori lako savladao Pivovarnu Laško 110:55.

Već nakon 10 minuta bilo je jasno ko će da slavi u ovom duelu jer je slovenački predstavnik bio nedorastao za Igokeu koja je stekla 26 poena viške (37:11).

I u nastavku četa Alekandra Trifunovića nije popuštala uz odličan šut za dva poena. Jaka odbrana i laki poeni iz tranzicije su donijeli veliku prednost ekipi iz Republike Srpske. Igokea je takođe dominirala u skoku (32:15).

Narednu provjeru u Sloveniji tim iz Laktaša imaće 8. septembra kada će rival biti njemački Ulm.

U ostalim prijateljskim mečevima Borac Čačak -Mornar 94:90, Partizan-Darušafaka 81:68.

(Srpskainfo)

Tagovi:
  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:30 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:45 Serija: Red Rok (12+)

    ''''Red Rok' je irska kriminalistička serija u režiji Petera MkKena koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rok u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.