Izašli u susret rukovodstvu kluba

Igrači Zvezde odrekli se milion evra

  • 06.04.2020. 16:00

Fudbaleri Crvene zvezde pristali su da im plate za april, maj i jun budu prepolovljene i da u ukupnom neto zbiru ostanu bez oko milion evra.

Zbog pandemije virusa korona timovi širom svijeta primorani su da smanje primanja fudbalera, pa su istim koracima morali da pođu i na stadionu "Rajko Mitić". 

Ovaj dogovor najviše je uticao na El Fardu Bena, koji je nedavno potpisao novi ugovor prema kojem zarađuje 650.000 evra godišnje. On je ostao bez nešto više od 60.000 evra, a slično su prošli i Ričmond Boaći, Seku Sanogo, Milan Borjan, Hoze Kanjas i Mateo Garsija. Za oko 50.000 evra lakši su računi Miloša Degeneka, Tomanea, Mirku Ivanića, Nemanje Milunovića, Milana Gajića…

Prema pisanju "Žurnala" postoji mogućnost da Zvezda naredne sezone dogovori sa svojim fudbalerima da se odreknu 10 odsto plata zbog situacije koja je mnogo uticala na klub, ali da će im to biti nadoknađeno ukoliko se plasiraju u neko od evropskih takmičenja.

 

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.