Brat argentinskog napadača demantovao navode

"Iguaina nije pobegao iz Italije, naša majka ima rak"

  • 23.03.2020. 10:03

Nikola Iguain, brat argentinskog napadača Gonzala Iguaina, demantovao je informacije medija da je igrač Juventusa pobjegao iz Italije u Južnu Ameriku.

Koronavirusom u redovima šampiona Serije A zaraženi su Danijele Rugani, Bles Mauidi i Paulo Dibala, a proteklih dana dozvolu da napuste Torino, samim tim i samoizolaciju, dobili su Daglas Kosta, Miralem Pjanić i Sami Kedira.

"Naša se majka, kao i mnogi drugi ljudi u svijetu, bori s bolešću koja se zove karcinom. Kritičare malo zanima zdravlje naše mame, oni samo žele da spomenu ime mog brata. Tako oni rade svoj posao. Svi razumijemo kome je namjenjena ova poruka, neću generalizovati," rekao je Nikola Iguain.

"Gonzalo je došao u Argentinu sa dozvolom kluba i imao je negativan rezultat na koronavirus. Nije pobjegao iz Italije. Došao je da bude sa majkom u ovoj teškoj situaciji."

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.