NBA liga

Jokić odličan, Denver poražen VIDEO

  • 02.05.2019. 07:09

Denver je poražen od Portlanda na svom terenu sa 90:97 u drugoj utakmici polufinalne serijeplej-ofa Zapadne konferencije, a rezultat u seriji je sada 1:1.

Potez meča izveo je srpski košarkaš Nikola Jokić, asistencijom kroz noge rivala poslije koje je Pol Milsap poentirao, a to je izgledalo ovako:

Centar Nagetsa je na kraju meč završio sa 16 poena, 14 skokova, 7 asistencija i "krađom" za nešto više od 37 minuta na parketu, a imao je šut iz igre 12-4.

Za tri poena je pokušao jednom i to na 90:95 27 sekundi prije kraja, ali nije uspio da pogodi i donese šansu za produžetke ili trijumf.

Osim sjajne asistencije imao je još jednu sjajnu akciju, kada je poslije defanzivnog skoka u kontranapadu zakucao.

Razlog poraza ekipe iz Kolorada leži u velikom broju promašenih šuteva poslije čak 23 ofanzivna skoka, a šutirali su 98-34.

Osim toga Tori Kreg je zaradio lom nosa u prvoj četvrtini, ali se vratio na parket u trećem periodu igre, dok je Džamal Marej susret završio vidno hramljući zbog povrede butine.

Marej je ubacio 15, a Pol Milsap je pored 14 poena imao 11 skokova. U timu Trejlblejzersa Si Džej MekKolum je postigao 20, a Enes Kanter i Rodni Hud po 15 poena.

Naredna dva meča će biti odigrana u Portlandu, a prvi je u subotu ujutro u 4.30 po našem vremenu.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.