ABA 2

Još jedna neizvjesna završnica: Lovćen savladao Mladost

  • 18.01.2021. 19:23

U drugoj utakmici “banjalučkog balona” košarkaši Lovćena savladali su Mladost iz Zemuna rezultatom 80:78. 

Kao i prva utakmica, i ovaj duel odlučen je u dramatičnoj završnici iako se to nije moglo naslutiti u prvom dijelu meča.

Lovćen je u jednom trenutku prvog poluvremena imao i +20, a na pauzu se otišlo rezultatom 42:31.

I u trećoj četvrtini Lovćen je imao ogromnu prednosti (+18), ali se ekipa iz Zemuna vratila u meč, te razliku čak smanjila na jedan posjed. Ipak Mladost nije imala snage za potpuni preokret, Đukanović je bio polovičan sa linije za slobodna bacanja (80-77) na 13 sekundi do kraja. Ekipa Mladosti je iznudila faul, Trej Dreksel je ubacio prvo bacanje, drugo promašio, ali ekipa iz Zemuna nije uspjela da postigne pogodak za pobjedu ili produžetak.

Najefikasniji u crnogorskoj ekipi bio je Miloš Popović sa 20 poena, Đukanović je dodao 14, a Aleksa Popović 13.

Dreksel je bio najefikasniji u ekipi Mladosti sa 25 poena, dok su još dvocifreni bili Mičel sa 12 i Igbanu sa 10 poena.

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?