Katalonski mediji: Mesi je izabrao novi klub

  • 26.08.2020. 10:22

Vijest koja je uzdrmala sportsku javnost bila je da Lionel Mesi želi da napusti Barselonu, u kojoj je proveo 20 godina. 

Katalonski mediji, prije svih "RAC1", koji je uostalom i prvi prije nedjelju dana naveo da Argentinac namjerava da ode sa Kamp Nou stadiona, prenose da je Mesi odabrao klub u kojem želi da nastavi karijeru. To je, kako se navodi, Mančester siti, na čijoj klupi sjedi Pep Gvardiola.

U tekstu piše da je najbolji fudbaler svijeta prije tri dana zvao svog nekadašnjeg šefa i tom prilikom izrazio želju da ode na Ostrvo. Mesi i Gvardiola su sarađivali u Barseloni u periodu od 2008. do 2012, a mnogi smatraju da je ta ekipa Blaugrane bila najbolja, odnosno najdominantnija u istoriji fudbala.

Tada su osvojili tri LaLige, dvije Lige šampiona, te dva Kupa kralja. Zaključuje se da će dosta zavisiti i od uslova prelaska, odnosno da li će i koliko Mančester siti morati da plati obeštećenje Kataloncima.

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.