Koliko košta liječenje Šumahera?

  • 15.08.2020. 08:25

Ogromne količine novca izdvojene su za liječenje sedmostrukog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera.

Šumaher je teško povređen 29. decembra 2013. godine poslije pada na skijanju u francuskim Alpima. Od tada je nedostupan za javnost, a svu brigu oko njega vodi supruga Korina.

U nedostatku pravih informacija o zdravstvenom stanju slavnog Nijemca, tu i tamo se pojave određene informacije. Posjete su dozvoljene samo nekolicini prijatelja, uz uslov da u javnosti ne izlaze sa onim šta su zatekli i vidjeli u kući Šumaherovih.

Prema informacijama do kojih su došli mediji, na liječenje Mihaela do sada je uloženo oko 40 miliona dolara.

Za njegovo zdravlje brine 15 članova medicinskog tima, za koji se izdvaja oko pola miliona evra mjesečno, odnosno šest miliona godišnje.

Troškovi liječenja Šumahera jesu veliki, ali Korina za sada ne brine zbog toga pošto je sedmostruki šampion Formule 1 tokom karijere zaradio ogroman novac. Bogatstvo Mihaela Šumahera u 2020. godini je procijenjeno na 600 miliona dolara.

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Aviondžije (R) (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda. Priča prati stjuarte, stjuardese, mehaničare i pilota imaginarne aviokompanije.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    ''Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    '''Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom