Rolan Garos

Krunićeva propustila meč loptu, duel prekinut

  • 30.05.2019. 21:57

Aleksandra Krunić je propustila meč loptu u duelu protiv Lesije Curenko na Rolan Garosu, pa će odluka o putniku u treće kolo pasti tek sutra, pošto je duel prekinut zbog mraka pri rezultatu 1:1 u setovima i 6:6 u trećem setu.

U prvom setu je bilo puno oscilacija u igri obje teniserke. Aleksandra Krunić je sjajno krenula povela sa 4:1, ali je zatim izgubila dva gema na svoj servis pa je Ukrajinka izjednačila na 5:5. Ipak u finišu prvog seta Srpkinja je odigrala veoma sigurno, kaznila greške protivnice i dobila ovaj period.

Drugi set je opet bolje počela Krunićeva. Povela je 2:0, ali nije sačuvala prednost. Curenko je međutim zaigrala bolje pa je uspjela da izjednači, a zatim i dođe do izjednačenja nakon što je dobila drugi set 7:5.

U trećem setu prava drama. Lesija Curenko je povela 4:1, da bi zatim Krunićeva vezala čak četiri gema i došla do 5:4. Srpska teniserka je servirala za pobjedu i nije uspjela. Ukrajinka je napravila brejk. Neizvjesnost se nastavila i u finišu. Srpska teniserka je opet oduzela servis protivnici i opet imala serviz za trijumf. Aleksandra Krunić je imala meč loptu i nije je iskoristila pa je duel otišao u taj brejk koji će biti odigran sutra.

Protivnica pobjednici ovog duela u narednom kolu je Simona Halep.

  • 17:00 Serija: Voda u prahu (12+) (R)

    ''Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.