Lopetegi pred otkazom?

Levante šokirao Real na Bernabeu

  • 20.10.2018. 15:22

Fudbaleri Levantea šokirali su Santjago Bernabeu savladavši Real Madrid na njegovom terenu 2:1!

Levante je šampiona Evrope srušio za samo 13 minuta golovima Moralesa u šestom i Rohera iz penala.

Real je 18 minuta prije kraja smanjio preko Marsela, ali "kraljevski" klub nije uspio da izbjegne treći poraz u posljednja četiri kola.


Madriđani nisu imali ni sreće, jer je Serhio Ramos pogodio prečku u prvom poluvremenu, a Karim Benzema stativu u drugom. 

S druge strane, VAR tehnologija je spriječila nepravdu jer je nakon pregledanja snimka poništen neregularan gol Marka Asensija zbog ofsajd pozicije. 

Real je nakon ranog vođstva Levantea dominirao na Bernabeuu, ređale su se šanse Lukasa, Marsela, Dijasa, Iska, Bejla i Benzeme, ali su gosti uspjeli da odole. 

Marselo je postigao prvi gol za Real poslije čak osam sati i jednog minuta, ali je "kraljevski" klub ipak ispisao negativnu stranicu svoje istorije jer je to najduži period bez pogotka od osnivanja. 

Real je četvrtim mečom bez pobjede u nizu ostao na diobi pete pozicije sa 14 bodova, jedan iza Atletika i Barse, a dva iza Sevilje, koji imaju po utakmicu manje. 

Madriđani su prvi put od 2009. izgubili tri uzastopna meča u svim takmičenjima (CSKA, Alaves, Levante), te se čini da je otkaz treneru Hulenu Lopetegiju veoma blizu. 

S druge strane, Levante je pobijedio treći put u nizu i napredovao do sedmog mjesta u LaLigi.

Tagovi:
  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.