NBA liga

Marjanović u Maveriksima!

  • 03.07.2019. 19:12

Srpski košarkaš Boban Marjanović potpisao je dvogodišnji ugovor sa Dalas Maveriksima, pošto je u ponedeljak postao slobodan agent.

Vijest o Marjanovićevom angažmanu potvrdio je njegov agent Miodrag Ražnatović, a Maveriksi će mu biti peti tim za koji će igrati u NBA ligi. Jedan od saigrača biće mu Slovenac Luka Dončić, najbolji novajlija u prethodnoj sezoni.

Popularni Bobi je prvu sezonu u najjačoj ligi proveo u San Antonio Sparsima, potom je prešao u Detroit Pistonse u kojima se zadržao godinu i po dana, do trejda u Los Anđeles Kliperse u zimu 2018. Klipersi su ga potom poslali u Filadelfija 76erse prije pola godine, a na kraju sezone je postao slobodan agent.
  
Upravo u dresu 76ersa je Marjanović imao najbolje partije, a na 22 utakmice u regularnom dijelu sezone prosječno je bilježio 8,2 poena i 5,1 skokova po utakmici.

Srpski košarkaš je, inače, profesionalnu karijeru započeo u Hemofarmu, a potom je, između ostalog, igrao za CSKA, Žalgiris, Mega Vizuru i Crvenu zvezdu. U dresu reprezentacije Srbije je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu u Turskoj, a nalazi se na širem spisku selektora Aleksandra Đorđevića za predstojeći Mundobasket u Kini.
 

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli (R)

    '''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom' otkriće vam čari turizma i gastronomije širom Republike Srpske i odvešće vas na poznata, manje poznata, pa čak i sasvim nepoznata mjesta.