Odgovor Karmelu Entoniju

Miličić: Nismo djeca, život je pun uspona i padova

  • 28.03.2020. 16:59

Nekadašnji srpski košarkaš Darko Miličić odgovodio je Karmelu Entoniju da je život pun uspona i padova, nakon što je treći pik sa drafta 2003. godine, u razgovoru sa Dvejnom Vejdom rekao da ga se ne sjeća. 

"Što se ovih priča tiče, pa zar moja priča nije ispričana, oni su hvala Bogu uspjeli - ja nisam. Nismo klinci, odrasli smo ljudi nadam se da ste zreli da bi shvatili de je život pun uspona i padova. Savjet njima, pošto ih smatram manje više dobrim momcima, ne treba suditi i ismijavati se kada Bogu hvala niste prošli put koji ja jesam. Njima kao i uvijek želim svako dobro i svaka čast na karijerama i u daljem životu mnoštvo uspjeha a menje osuda", rekao je Miličić za "Blic".

Na jednom od najboljih draftova svih vremena Miličić je zauzeo drugo mjesto, iza Lebrona Džejmsa, a ispred Entonija. 

Kada je Vejd spomenuo Darka, Karmelo se osmijehnuo i upitao "Ko?", da bi dobio odgovor: "Darko, momak koji je na draftu biran prije tebe".

Melo je htio da izbjegne neprijatnu situaciju smislivši izgovor: "Aha, on. Telefon ti je blokirao pa nisam čuo šta si rekao", uz još veći osmijeh konstatovao je Entoni.

Darko je bio izuzetno talentovan i svojim igrama u dresu Hemofarma privukao je pažnju, a na treninzima u Americi oduševio sve. Generalni menadžer Majamija, Pet Rajli imao ga je kao prvu želju, ukoliko bude bio dostupan. Ipak, Miličić je otišao u Detroit, koji je te godine postao šampion.

Tagovi: