U klubu do 2021. godine

Milion evra više: Mandžukić produžio ugovor sa Juventusom

  • 04.04.2019. 13:27

Juventus je zvanično potvrdio da je hrvatski fudbaler Mario Mandžukić produžio saradnju s klubom do 2021. godine.

Sky Sport Italia piše da će Mandžukić prema novom ugovoru po sezoni zarađivati 5,5 miliona eura plus bonuse, što je povećanje zarade za milion evra u odnosu na ranije.

Mario će u maju napuniti 33 godine, a u Juventus je stigao iz Atletiko Madrida tokom ljeta 2015. godine nakon što je igrao za Dinamo Zagreb, Zagreb, Volfsburg i Bajern.

Za Bjankonere je Mandžukić odigrao 159 utakmica te je postigao 43 gola i upisao 24 asistencije. Također, osvojio je četiri titule prvaka Italije.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)