Partizan slavio protiv Zemuna

Milošević: Ulazimo u takmičarski ritam

  • 22.05.2020. 15:22

Trener Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan igrom svog tima u pripremnoj utakmici protiv Zemuna, pred nastavak sezone u Superligi Srbije narednog vikenda.

Iako rezultat nije bio u prvom planu, "crno-bijeli" slavili su sa 2:1, a Milošević se nada da će igrači vrlo brzo ući u ritam. 

"Odmah kreću po dvije utakmice sedmično, navikli smo i na to jesenas. Ne očekujem velike probleme. S obzirom na to da su noge još teške, a da smo uradili sve što sam obećao prije šest dana, bilo je dobro. Imali smo naspram sebe ozbiljnog i motivisanog rivala. Kada je u pitanju igra, propustili smo dosta šansi, malo je i teren bio sporiji. Znamo svi da ne volim posebno pripremne utakmice, ali zadovoljan sam", rekao je Milošević za klupski sajt. 

Golove za njegovu ekipu postigli su Lazar Pavlović i Umar Sadik. U sastavu nije bilo Sejdube Sume, koji je objasnio da nije igrao iz predostrožnosti. 

"Nisam igrao jer sam osjećao bol u mišićima. Pričao sam sa trenerom i rekao mi je da ne rizikujem, da budem 100 odsto spreman i da se spremim za prvu utakmicu. Jedva čekamo tu prvu utakmicu i mislim da ću biti spreman i prije toga. Željno iščekujem utakmice Kupa, jer nisam igrao u finalu Kupa za Partizan, ovo će mi biti prvi Kup za ovaj klub, tako da sam nestrpljiv", rekao je Suma za B92.

Partizan će prvu utakmicu u nastavku sezone odigrati protiv Mladosti 30. maja. 

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program