Trenutna situacija nije obećavajuća

Moguće otkazivanje US opena, konačna odluka u junu

  • 17.04.2020. 10:38

Četvrti Grend slem sezone US open bi mogao da bude otkazan. Organizatori su se nadali da će se ovaj turnir igrati čak i pred navijačima, ali situacija u državi Njujork ne obećava da će se smiriti.

Oni ističu da će konačna odluka biti donesena u junu.

"Vrijeme je na našoj strani. Želimo da održimo turnir, ali samo ako budemo mogli da garantujemo zdravlje igrača. Želimo da igramo pred publikom. Konstantno se čujemo sa komisijom od šest ljekara. Na osnovu tih informacija donijećemo odluku da li će se igrati turnir ili neće. Ništa ne možemo da odbacimo", rekao je Majk Dovs, šef US opena.

Turnit u Njujorku je zakazan za 31. avgust. Teniski centar se koristi kao bolnica sa 450 ležajeva za zaražene od korona virusa.

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:30 Serija: Red Rok

    Serija: Red Rok