UEFA

Na finale falsifikatom: Veliki broj ulaznica za finale Lige šampiona na crnom tržištu

  • 31.05.2019. 20:03

Unija evropskih fudbalskih asocijacija /UEFA/ upozorila je navijače da ne kupuju ulaznice od tapkaroša, nakon saznanja da je prodat veliki broj falsifikovanih karata pred sutrašnje finale fudbalske Lige šampiona u Madridu.

U saopšenju evropskog fudbalskog tijela navodi se da je uhapšeno nekoliko tapkaroša i da je započeta pravna procedura protiv neovlašćenih prodavaca ulaznica. 

"UEFA je podsjetila navijače da pojedinačne ulaznice nisu prodavane preko agencija ili posrednika i poručila im da ne dozvole da ih tapkaroši prevare i traže od navijača da plate veći iznos novca, a da često i ne posjeduju ulaznice koje, navodno, prodaju", ističe se u saopštenju. 

UEFA, takođe, napominje da onima koji posjeduju falsifikovane ulaznice neće biti dozvoljen ulazak na stadion. 

Utakmica finala Lige šampiona igra se sutra od 21.00 čas na stadionu "Vanda metropolitano" u Madridu, a za najprestižniji trofej evropskog klupskog fudbala boriće se dva engleska fudbalska kluba /FK/ - FK "Liverpul" i FK "Totenhem".

Tagovi:
  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

    'Mikrodržava: Malta, dokumentarni program (R)

  • 13:15 Agrar (R)

    ''Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina