Nakon raskida sa Zvezdom, Boriša Simanić u Megi

  • 05.04.2021. 22:42

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Boriša Simanić pronašao je novi angažman.

Poslije raskida ugovora sa Zvezdom Simanić je odlučio da ostane u Srbiji i karijeru rehabilituje u Megi.

To je potvrdio njegov menadžer i prvi čovjek Mege Miodrag Ražnatović.

"Sportske karijere su pune uspeha i padova. Jako je važno da se u kriznim momentima ne odustane. Boban Marjanović je sa 24 godine bio u gotovo beznadežnoj situaciji iz koje se pametnim odlukama i vrednim radom, uz pomoć okruženja, koje je odabrao u tom trenutku izabrao, uspeo izvući. Preokrenuo je tok karijere i već godinama nastupa u NBA ligi! Boriša Simanić, u ovom trenutku godinu mlađi nego što je Boban bio u tom momentu, ali je trenutak u kome se nalazi gotovo identičan. Stoga je, Boriša, odlučio da na neki način prati put Bobana i karijeru nastavi u Megi, klubu s kojim potpisao profesionalni ugovor. Nadajmo se promenio putanju svoje sportske karijere" napisao je Ražnatović na Instagramu.

Tako se Mega u samo nekoliko dana ozbiljno pojačala sa Simanićem i Draganom Milosavljevićem.

  • 19:52 Bez komentara

    Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Lutrija RS, Loto

    Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

  • 20:10 Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

    '''Mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 21:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:00 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.