Srpski košarkaš

Nedović: Ako počnem da pričam, dva dana neću stati

  • 13.07.2020. 22:51

Nemanja Nedović, srpski košarkaš, postao je novi član grčkog Panatinaikosa.

Kako je Nedović rekao u razgovoru za "Jurohups" postoje dva razloga za njegov dolazak u Panatinaikos.

To su, naravno Dimitris Dijamantidis i Frakiskos Alvertis koji su ga ubijedili da obuče zeleni dres slavnog grčkog kluba.

"Naš prvi kontakt je bio pre nedelju dana i jako brzo smo sve završili, osetio sam da me žele i to mi je bilo veoma važno. Bili su maksimalno iskreni, a i velika je čast da te Dijamantidis želi u svom timu. Drago mi je što su se Alvertis i on vratili i što će obavljati sportske dužnosti Panatinaikosa", rekao je Nedović za Jurohups.

Potom se sprski plejmejker osvrnuo na vrijeme provedeno u Milanu i rekao da mu je to bio loš period u karijeri.

"Imaću veliku ulogu u igri Panatinaikosa, biću jedan od lidera i to mi je potrebno posle dve godine pune problema. Ako počnem da pričam o tome šta se desilo u Milanu pričaću dva dana. Bilo je mnogo faktora koji su uticali na to da ne odigram najbolje, a najviše mi je žao što sam izneverio trenera Simonea Pjaniđanija, koji me je i doveo tamo i dao mi svu slobodu, ali onda sam imao povrede, pa je onda nastao haos. Želim to da zaboravim", rekao je Nemanja Nedović.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Еnergo klub

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.