Malezijski kup

Nestvaran gol: Slobodnjak sa 60 metara završio u mreži

  • 24.06.2019. 07:18

Utakmicu malezijskog FA kupa između Pahanga i Peraka (3:1) obilježio je nevjerovatan pogodak iz slobodnog udarca postignut s udaljenosti od 60 metara.

Pahang je u prvom meču slavio rezultatom 3:1 te će u uzvratu braniti stečenu prednost, a susret između pomenute dvije ekipe obilježio je nevjerovatan pogodak u 92. minuti susreta koji je postignut iz slobodnog udarca s udaljenosti od 60 metara. 

Domaći su golovima Gulona i Sumareha poveli sa 2:0, ali je važan gol u gostima za Perak postigao Partiban u 54. minuti.

Kada su svi očekvali da će ovaj susret biti završen tim rezultatom, na scenu je stupio domaći igrač Gulon koji je u 90. minuti postigao nevjerovatan pogodak.

On je iz slobodnog udarca sa 60 metara, odnosno aut linije sa svoje polovine, direktno šutirao prema gostujućem golu, a taj udarac bio je neodbranjiv za gostujućeg golmana koji nije uspio da se na vrijeme vrati na liniju.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?