Kontaktirali rukovodstvo

Olimpijakos od sljedeće sezone u ABA ligi?

  • 14.03.2019. 10:29

Košarkaški klub Olimpijakos spreman je da napusti grčku ligu, a kako prenose tamošnji mediji čelnici kluba iz Pireja kontaktirali su rukovodstvo ABA lige.

Trostruki šampioni Evrope raspitivali su se o pravilima i uslovima za priključenje regionalnom takmičenju od sljedeće sezone, prenosi Live Sport.

Predsjednik Uprave ABA lige Krešimir Novosel potvrdio je da su obavljeni preliminarni razgovori sa klubom iz Pireja.

"Olimpijakos nas je kontrktirao kako bi saznao pojedinosti o učestvovanju u ABA ligi," rekao je Novosel.

Olimpijakos i Panatinaikos su u otvorenom ratu nakon što su crveno-bijeli u poluvremenu nedavnog polufinalog meča Kupa Grčke odbili da se vrate na teren nezadovoljni pojedinim sudijskim odlukama.

Iz Pireja su kasnije poručili da će protiv najvećeg rivala igrati samo sa stranim arbitrima, ali PAO je odbio takvu mogućnost.

Od inostranih klubova u ABA ligi ranije su učestvovali Makabi, Nimburk, Levski i Solnkom.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

    ''Koliko znate o onima koji žive pod budnim okom javnosti?Znate li o čemu maštaju, šta su sve prošli, u čemu uživaju, šta rade kada su potpuno sami? Koje tajne su spremni da otkriju? Koliko su spremni da se ogole?

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)