Danijel Kolins

Pljuvala Novaka Đokovića, a sada izbačena s turnira jer nije poštovala mjere

  • 21.07.2020. 18:15

Danijel Kolins prije nekoliko sedmica skrenula je pažnju javnosti pošto je oštro kritikovala najboljeg tenisera svijeta - Novaka Đokovića. Igračica, koja zauzima 51. mesto na WTA listi, osudila je Novakov stav o US Openu, koji je tada naveo da mu se čini da je "nemoguće" igrati u Njujorku prema protokolima koje su predložili organizatori, piše "Mondo".

Amerikanka koja je podržala stroge mjere koje su predviđene na US Openu, ni sama očigledno ne može da ih ispoštuje, jer ih je prekršila na turniru u Zapadnoj Virdžiniji, zbog čega su je organizatori izbacili sa takmičenja. 

- Danijel Kolins je diskvalifikovana sa turnira nakon što je prekršila protokole oko koronavirusa, pa je napustila kompleks. Protokoli su napravljeni kako bi se zdravlje i bezbjednost tenisera stavilo na prvo mjesto, izjavio je predsjednik turnira u Zapadnoj Virdžiniji Karlos Silva (Carlos).

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.