Fudbaler Juventusa

Povukao se Mesi, odlazi i Ronaldo

  • 04.10.2018. 17:12

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo neće igrati za reprezentaciju Portugala do 2019. godine, prenijeli su portugalski mediji.

On će propustiti utakmice protiv Italije, Poljske i Škotske.

Ronaldo nije bio u timu Portugala za utakmice u Ligi nacija tokom septembra, jer je želio da se fokusira i što brže prilagodi novom klubu.

Portugalski mediji, međutim, sada pišu da je Ronaldo tražio da ne bude dio nacionalnog tima i za utakmice u oktobru i novembru.

Fudbalska reprezentacija Portugala ovog mjeseca igra protiv Poljske u Ligi nacija, a potom i prijateljski meč sa Škotskom u Glazgovu. U novembru, Portugal očekuje novi meč protiv Poljske, kao i utakmica protiv Italije.

Da podsjetimo, sličnu odluku je donio i Lionel Mesi koji je u avgustu, mjesec dana poslije završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji rekao da do kraja godine neće igrati za Argentinu.

I Portugal i Argentina su stigli do osmine finala Svjetskog prvenstva. Argentina je eliminisana od Francuske, a Ronaldova selekcija od Urugvaja, dok je u Ligi nacija Portugal do sada ostvario jednu pobjedu nad Italijom 1:0.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.