Radivojević za ATV: Igokea poslala prijavu za nastup u FIBA Ligi šampiona

  • 28.05.2020. 13:15

Košarkaški klub Igokea poslao je prijavu za nastup u FIBA Ligi šampiona naredne sezone, zvanicno je za ATV, potvrdio Vuk Radivojević, sportski direktor kluba. Košarkaški Igokee, stekli su pravo nastupa na evropskoj sceni kao šampioni Bosne i Hercegovine za ovu sezonu.

“Minulih dvadesetak dana smo.pravili analize u klubu oko nastupa u FIBA Ligi šampiona i na kraju smo donijeli odluku da podnesemo zahtjev za nastup u ovom takmičenju. Prema najavama, naredna sezone u FIBA Ligi šampiona biće izuzetno kvalitetna, tako da sa te strane imamo veliki motiv da nastupimo na evropskoj sceni. Rok za prijave je 5.jun, a očekujem da ćemo do 10.juna dobiti konačan odgovor.”, poručio je Radivojević.

U FIBA Ligi šampiona naredne sezone, pete od osnivanja takmičenja, igraće i doskorašnji evroligaški klubovi, Lijetuvos Ritas, Darušafaka i Bilbao.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program