"Forbs"

"Real Madrid" vrijedan 4,24 milijarde dolara

  • 29.05.2019. 20:21

Vrijednost Fudbalskog kluba "Real Madrid" procjenjuje se na 4,24 milijarde dolara, što ga čini najskupljim klubom u svijetu, piše poslovni magazin "Forbs".

Vrijednost "Reala", kako se skraćeno naziva ovaj klub koji je prošle godine treći put uzastopno osvojio titulu prvaka Evrope, porasla je za devet odsto u odnosu na prošlu godinu.

Na drugom mjestu nalazi se FK "Barselona" sa vrijednošću od četiri milijarde dolara, dok je vrijednost engleskog FK "Mančester junajted", koji je prethodne dvije godine bio na vrhu liste, sada 3,8 milijardi dolara. 

"Forbs" dodaje da je vrijednost tima FK "Bajern Minhen" tri milijarde evra, dok je vrijednost tima FK "Mančester siti" 2,69 milijardi dolara. 

Vrijednost prvih 20 klubova u prosjeku iznosi 1,75 milijardi dolara, što je za 34 odsto više u odnosu na prethodnu godinu. 

Urednik "Forbsa" Majkl Ozanian tvrdi da vrijednost klubova raste zbog većeg ulaganja sponzora. 

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Serija: Od jutra do sutra (12+)

  • 21:00 Serija: Aviondžije (12+)

    Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 21:45 Serija: Voda u prahu (12+)

    ''Napeta portugalsko-galicijska serija 'Voda u prahu' stiže u naš program i možemo samo reći - iz epizode u epizodu napetost će rasti do usijanja!