Pariz

Rolan Garos objasnio šta se dogodilo na kontroverznoj konferenciji Đokovića

  • 28.09.2020. 19:58

Mnogo zabune izazvala je informacija u ponedjeljak o navodnom skandalu koji se dogodio na "naprasno prekinutoj" konferenciji Novaka Đokovića prije početka pariskog grend slema, kada je Novak govorio o temi "o kojoj niko ne priča".

Organizatori su objasnili da je, zapravo, riječ o posebnom intervjuu na koji je imao pravo francuski radio "Evropa 1" u danu kada je održana i njegova opšta konferencija za medije, u subotu. Intervju je objavljen u ponedjeljak, kada je pušten i video-zapis razgovora na sajtu ovog radija.

Novak je tu, odgovarajući na postavljena pitanja, dosta govorio o koroni, kao i mnogi igrači na svojim konferencijama, a istakao je i da bi volio da postoji mogućnost drugog testa poslije 24 sata, da bi se utvrdilo da li je prvi tačan. Isto to rekao je i na opštoj konferenciji za medije.

Razgovor se poslije toga nastavio sljedećim pitanjem o tome da li bi ovo mogla da bude njegova godina na Rolan Garosu. Poslije toga jeste uslijedio prekid, ali iz razloga koji se redovno dešavaju i nisu uopšte neuobičajeni, istakli su u Parizu.

- Novinar je imao pravo na tri pitanja – objasnili su nam na Rolan Garosu.

Pa kad su postavljena tri pitanja, intervju je samim tim bio završen i nije bilo ni vremena ni mjesta za nastavak priče i postavljanje četvrtog.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program