Dubai

Šampion nikada ne odustaje: Nevjerovatni Đoković spasao tri meč lopte, slomio Monfisa i prošao u finale Dubaija

  • 28.02.2020. 18:52

Bio je daleko od najvišeg nivoa igre, mučio se, suočavao se sa tri meč lopte i na kraju 17. put u isto toliko mečeva uspio da slomi Gaela Monfisa (Francuska) - 2:6, 7:6 (10:8), 6:1.

Imaće Francuz za čim da žali pošto je imao set i brejk prednosti (2:6, 1:3) i izgledao je nezaustavljivo. Srbin je tada uspio da pronađe način da vrati brejk i da zaigra znatno bolje, prije svega sa manjim brojem grešaka. Propustio je Đoković pet set lopti u završnici seta, pa je meč otišao u taj-brejk. Monfis je sve vrijeme pravio duže pauze između poena, pokazivao da je umoran.

Odlučujući gem je donio mnoštvo mini-brejkova, da bi Monfis došao do tri meč lopte (3:6). Đoković je osvojio četiri poena u nizu, propustio dvije set lopte, ali je treću pretvorio u izjednačenje u setovima.

U trećem setu je viđena igra mačke i miša. Monfis je ušao u probleme sa grčevima, sve teže se kretao, Đoković je sve to umio da kazni i da dođe do pobjede.

Moraće srpski teniser da pruži znatno bolju partiju u finalu. Tamo ga čeka Stefanos Cicipas (Grčka). Njih dvojica su do sada odigrali četiri meča i rezultat je 2:2.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program