Beograd

Sastanak čelnika FK “Crvena zvezda “ i FK “Borac” FOTO

  • 17.09.2018. 16:28

Na stadionu “Rajko Mitić” čelnici FK “Crvena zvezda” ugostili su predsjednika banjalučkog “Borca” Vicu Zeljkovića. Tema sastanka kojem je prisustvovao i legendarni fudbaler Dragan Džajić bila je buduća saradnja dva kluba.

Direktor FK “Crvena zvezda” poručio je beogradski klub u “Borcu” oduvijek ima sportskog prijatelja i da je veoma bitno da se to prijateljstvo gradi u budućnosti.”

“FK “Crvena zvezda” i FK “Borac uvijek su imali dobre odnose. Naše je samo da nastavimo da njegujemo prijateljstvo. Znamo da “Borac” sada nije u dobroj situaciji, ali vjerujemo da će, uz ljude koji sada vode klub, uskoro stići i bolji dani. “Crvena zvezda” je spremna da pomogne sa svim resursima i siguran sam da ćemo uskoro naći modalitet i način buduće saradnje", izjavio je Zvezdan Terzić, direktor FK “Crvena zvezda”

Predsjednik FK “Borac”, Vico Zeljković, zahvalio se čelnicima beogradskog kluba za izdvojeno vrijeme, uoči utakmice sa “Napolijem” u Ligi šampiona, da porazgovaraju o budućoj saradnji.

“Naš klub je u sličnoj situacija kao što je bio slučaj sa “Crvenom zvezdom” prije nekoliko godina. Ipak, zahvaljući viziji Zvezdana Terzića i njegovih saradnika, taj kluba sada igra Ligu šampiona i sigurno da možemo dosta da naučimo na njihovom primjeru. Potrudićemo se da iskoristimo dobre odnose koje imao sa FK “Crvena zvezda” da ostvarimo saradnju koja bi bila na obostrano zadovoljstvo”, rekao je Zeljković.

Vico Zeljković kaže da će fudbalski klub “Borac” izmiriti dug, koji uskoro stiže na naplatu, od oko 80.000 maraka prema bivšim igračima Borisu Raspudiću, Asmiru Avdukiću, Draganu Đorđiću i Bojanu Puzigaći te da dalji nastup u prvoligaškom karavanu Srpske nije upitan. 

“Ono što je dobra stvar u svemu ovome jeste da su to posljednje tužbe bivših igrača i sa te strane više nećemo imati problema tako da mogu mogu reći da klub počinje novu epohu”, poručio je prvi čovjek fudbalskog kluba “Borac.”

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.