Emisija 20 minuta

Savić: U Banjaluci se osjećamo kao na domaćem terenu

  • 21.03.2019. 21:59

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić i kapitan Filip Filipović govorili su za ATV-ovu emisiju 20 minuta o Olimpijskim igrama u Tokiju i željama srpske reprezentacije.

"Organizacija završnog turnira u Beogradu samo dokazuje naše ambicije i želju da se kroz Svjetsku ligu domognemo plasmana na Olimpijske igre u Tokiju. Beograd je domaćin završnog turnira i ne sumnjam da će organizacija biti besprekorna. Za nas je to prvi pokušaj da se kvalifikujemo za  Olimpijske igre i smatram da sve zavisi od nas", kaže Savić za ATv.

Na olimpijskom putu do Rija vaterpolo reprezentacija Srbije posjetila je Banjaluku u kojoj je, 10.maja 2016. godine, odigrana utakmica Svjetske lige izmedju Srbije i Crne Gore. Dejan Savić, kaže da mu je taj duel ostao u lijepom sjećanju i za ATV najavljuje novi dolazak u najveći grad Republike Srpske.

Tagovi:
  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film:Ponovo kod kuće (16+)

    '' Film:Ponovo kod kuće (16+)

  • 23:50 Vaskršnja poslanica i Prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

    ' Vaskršnja poslanica i prenos Vaskršnje liturgije iz Hrama Svetog Save na Vračaru

  • 02:00 Noćni program

    Noćni program