Na "Old Trafordu" kuju planove za ljeto

Solskjer: Stabilni smo, biće pojačanja

  • 08.04.2020. 14:41

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da je želja svih ljudi u klubu da ponovo budu na vrhu engleskog fudbala, pa je najavio dovođenje novih igrača u narednom prelaznom roku. 

Iako klubovi na Starom kontinentu najavljuju smanjenja plata fudbalerima, Norvežanin poručuje da na "Old Trafordu" nemaju tih problema, što je jasan pokazatelj da su finansijski stabilni. Upravo zato se i nada pojačanjima.

"Sada imamo priliku da diskutujemo o svemu - o igračima, planovima, da procijenimo šta nam je potrebno, pogledamo neke stare utakmice. Onda treba da razmislimo i o tržištu. Ko zna kako će sve izgledati poslije ovoga, koji klubovi će morati da prodaju igrače. Moguće da ćemo biti u situaciji da to iskoristimo. Junajted je veliki klub i finansijski je stabilan", rekao je Solskjer. 

U trenutku prekida sezone u Premijer ligi "đavoli" su držali petu poziciju, sa tri boda manje od Čelzija, koji drži posljednju poziciju koja vodi u Ligu šampiona. Fudbala na Ostrvu sigurno neće biti do maja.  

Tagovi: