Srđan Grahovac za ATV Jutro: Od Rapida se uvijek očekuju pobjede i trofeji

  • 10.11.2020. 15:50

Fudbaleri bečkog Rapida ušli su u dobru formu pred novu reprezentativnu pauzu. Pobjeda protiv Dandalka u Ligi Evrope i remi sa Salzburgom u austrijskom šampionatu dobar su podstrek za nastavak sezone, a gostujući u ATV Jutru fudbaler ekipe sa “Alijanc” stadiona Srđan Grahovac poručio je da za sada sve ide prema planu.

"Zadovoljan sam početkom sezone, kao i svi u klubu. Bez poraza smo u domaćem šampionatu. Imamo pet pobjeda i remi. Dobro igramo i u Ligi Evrope, tako da smo trenutno u dobroj poziciji. Rapid je najveći klub u Austriji, ovdje se uvijek očekuju tri boda od nas". 

Niko u timu se, kaže, ne opterećuje borbom za titulu, ali se nadaju da bi na proljeće mogli do trona, pošto trenutno imaju samo dva boda manje od vodećeg Salzburga. Srđan već šest godina nosi dres najtrofejnijeg austrijskog kluba, a kaže da je zadovoljan minutažom svojom ulogom i minutažom. Ne krije da prati sva dešavanja u banjalučkom Borcu, pa je tako oduševljen pobjedom protiv Željezničara u derbiju 14. kola Premijer lige BiH.

"Sinoć je bila fantastična utakmica. Odavno nisam gledao tako dobar meč u našem prvenstvu gdje su obe ekipe igrale otvoreno. Jedini žal je što se nije igralo pred publikom, mislim da bi bio pun stadion". 

Iza Rapida je dosta utakmica u kratkom vremenskom razmaku, pa će u naredne dvije sedmice pokušati da se odmore i spremno dočekaju duel protiv Rida 22. novembra. Samo nekoliko dana kasnije ponovo slijedi drugi meč sa Dandalkom u okviru četvrte runde Lige Evrope.

 

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.