Sudija u Meksiku "spasio" čist gol, igrači nisu mogli vjerovati

  • 22.02.2021. 09:59

Nevjerovatna situacija desila se na meču Cruz Azula i Toluce u okviru meksičke lige, kada je lopta na putu do gotovo praznog gola pogodila sudiju Carscara Macíasa i nije završila u mreži, a umjesto pogotka arbitar je dosudio podbacivanje lopte.

U 36. minuti utakmice, kada je Cruz Azul već vodio 2:0, domaći tim je imao kolosalnu šansu.

Fudbaler domaće ekipe zaobišao je golmana i iz neposredne blizine pogodio stativu, a lopta se potom odbila do saigrača koji je s desetak metara šutirao prema gotovo praznom golu i s obzirom na to da su igrači Toluce već kasnili s blokom, bilo je izvjesno da će to biti pogodak.

Ipak, desilo se nešto nevjerovatno. Lopta je na putu do gola pogodila sudiju koji se neobjašnjivo našao na pogrešnom mjestu i tako je spasio čist pogodak Cruz Azula.

Macías je potom, kako to propisi nalažu, dosudio podbacivanje lopte i vratio je u posjed domaćih, a uzaludni su bili protesti igrača Cruz Azula, koji nisu mogli vjerovati šta se deševa.

Srećom, Cruz Azul je na kraju pobijedio 3:2, a ova nesvakidašnja situacija postala je hit na internetu.

(Klix

Tagovi:
  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program