Kvalifikacije za Ligu šampiona

Zvezda slavila protiv Suduve

  • 01.08.2018. 21:55

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su večeras u gostima litvansku Suduvu sa 2:0 (2:0) i drugim trijumfom ovjerili prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nakon što su u Beogradu bili ubjedljivi sa 3:0, crveno-beli su i u Marijampolju pokazali veliku razliku u kvalitetu i slavili golovima Mohameda El Fardua Bena u 7. i Nemanje Radonjića u 38. minutu.

Pred 5.000 gledalaca na stadionu gdje je omladinska reprezentacija Srbije prije tačno pet godina postala šampion Evrope, ekipa Vladana Milojevića je sve dileme, ako ih je uopšte bilo, riješila već na početku meča.

Ben je u 7. minutu odličnim udarcem sa 20 metara "otvorio" domaćina, a najbolji akter meča Radonjić kaznio veliku grešku za konačnih 2:0 u finišu prvog poluvremena.

Poslije toga su fudbaleri Crvene zvezde rutinski obavili posao i ostavili netaknutu mrežu i u šestom duelu ove sezone.

Zvezda se sada nalazi na još dva stepenika od Lige šampiona, a naredni rival u borbi za elitno takmičenje biće joj Spartak iz Trnave, koji je eliminisao varšavsku Legiju.

Prvi duel na programu je narednog utorka na stadionu "Rajko Mitić", dok je revanš u Slovačkoj sedam dana kasnije.

  • 12:00 Vaskršnja priča

    '''Vaskršnja priča

  • 16:00 Vaskršnja poslanica 2024.

    'Vaskršnja poslanica 2024.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.