Zvezda vratila svoje "dijete" – sedmo pojačanje crveno-bijelih!

  • 30.07.2020. 21:21

Košarkaški klub Crvena zvezda doveo je i sedmo ovosezonsko pojačanje.

U pitanju je mladi srpski plejmejker Aleksa Uskoković, koji je prethodne tri godine igrao za FMP.

Uskoković je 2017. godine postao prvak Evrope sa juniorskom selekcijom Srbije, a onda potpisao prvi profesionalni ugovor sa timom iz Železnika.

On je prethodno prošao sve mlađe selekcije Crvene zvezde, pa će se sada vratiti u klub u kojem je ponikao. Rođen je 30.08.1999. i visok 190 centimetara. Sa Crvenom zvezdom je potpisao ugovor na četiri sezone.

Uskoković je kao član mlađih selekcije Crvene zvezde, 2016. godine kao kadet uz Borišu Simanića i Aleksu Radanova, bio jedan od najzapaženijih igrača crveno-bijelih na završnom juniorskom turniru Evrolige u Berlinu na kome je srpski predstavnik igrao finale sa Barselonom.

Dvadesetogodišnji plejmejker je prethodne sezone u ABA ligi imao prosjek od 4,8 poena i 2,7 asistencija po meču.

Crveno-bijelima je ovo sedmo pojačanje tokom prelaznog roka, pošto su prethodno dogovorili saradnje sa Lendrijem Nokom, Džordanom Lojdom, Lengstonom Holom, Korijem Voldenom, Markom Simonovićem i Aleksom Radanovim.

  • 20:30 Na ivici terena

    Na ivici terena

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program