Adrijen Rabio

Zvijezda Juventusa odbila da se vrati u Torino

  • 12.05.2020. 22:06

Francuz Adrijen Rabio ponovo je u centru pažnje jer se nije vratio u Italiju da trenira sa Juventusom, kao znak protesta zato što mu je smanjena plata. 

Fudbaler Juventusa je poznat kao igrač koji sa svojim klubovima ima loše odnose, a mediji često napominju da veliku ulogu u njegovom neprofesionalnom ponašanju ima i njegova majka, koja mu je inače agent. 

Juventus je zbog pandemije koronavirusa riješio da smanji svojim prvotivnicima primanja na neko vrijeme, kako bi se ublažila kriza prouzrokovana pauzom u takmičenju, ali to se nimalo nije dopalo Rabiou.  Kako prenosi "La Stampa", Rabio je ostao u svojoj vili na francuskoj rivijeri bez ikakve dozvole kluba i nije se vratio u Italiju. 

Njemu je smanjena plata koja inače godišnje iznosi 8.000.000 evra i ovo je sada njegova forma protesta. Za razliku od njega, svi ostali stranci iz Juventusa su se vratili u Torino - osim Gonzala Higuaina, koji je dobio posebnu dozvolu da ostane u Argentini.

U Juventusu su bili svjesni njegove problematičnosti jer je pravio ozbiljne probleme PSG-u, prije nego što mu je prošlog ljeta istekao ugovor. "Bjankoneri" su ga potom doveli kao slobodnog igrača, ali su već sada spremni da ga prodaju i tako umanje svoju štetu. Spominje se da bi Juventus pristao na 20 ili 25 miliona evra, prenosi "Mondo".

Tagovi:
  • 08:00 Еmisija: Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 10:30 Lovački saveti (R)

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.