Banjaluka

Asfaltirani putevi u Saračici i Bistrici FOTO

  • 15.07.2018. 14:06

Gradska uprava Banjaluka saopštila je da su rekonstruisani putevi Saračica-Brankovac i Bojanića mlin-Janjetovići ukupne vrijednosti 50.000 KM.

U mjesnoj zajednici Saračica je postavljeno oko 270 metara novog asfalta, za šta je izdvojeno nešto više od 20.000 KM. 

Završen je i putni pravac Bojanića mlin-Janjetovići u mjesnoj zajednici Bistrica, gdje je afaltirano oko 400 metara puta, u vrijednosti od 30.000 KM. 

Završetkom ove dionice napravljen je spoj sa lokalnim putem Regode-Stojčići i sada je ovaj putni pravac u potpunosti asfaltiran, navode u gradskom Odjeljenju za saobraćaj i puteve. 

Poslove je izvelo preduzeće "MG mind", koje je na javnom tenderu dobilo posao rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva vrijedan oko 500.000 KM. 

U Odjeljenju podsjećaju da su već završeni poslovi na asfaltiranju Ulice 9. januar u naselju Priječani, putnog pravca Alin gaj-Debeljaci, kao i puta Grabovac-Kovačevići-Vukelići-Saračica. 

Iz Gradske uprave navode da će u narednim danima biti asfaltirani i putni pravci Čokorska Polja-Kremenovići i Regode-Stojčići. 

Nakon toga biće asfaltirani putni pravci od osnovna škola Melina-Gornji Majstorovići, osnovna škola Obrovac-Đurđevići, Kozjerac-Milosavići, Ševe- Zovik, Piskavica centar, put za Stare Grbiće, put za Grbića Jarak, put za Durbića Brdo, ogranak puta Šumari-Gornja Piskavica, Potkozarje-groblje Milakovići, te Novo Naselje-Topići.

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.