Banjaluka: Fontane pripremljene za zimu

  • 14.12.2020. 15:38

Završeno je čišćenje i priprema fontana za zimski period, kako bi nesmetano na proljeće opet bile u funkciji, potvrđeno je u Odjeljenju za komunalne poslove.

Ovi radovi, koji podrazumijevaju čišćenje, konzervaciju i pokrivanje fontana, obavljeni su na fontanama koje se nalaze na: Trgu Krajine, Trgu palih boraca, kod zgrade Narodne skupštine Republike Srpske, u parkovima Petar Kočić i Mladen Stojanović, Bulevaru cara Dušana, na kružnim raskrsnicima u Krajiških brigada i na Bulevaru srpske vojske, kod Narodnog pozorišta Republike Srpske i Medicinskog fakulteta, kod hotela "Meriot", te u naselju Aleja-centar.

Kako su naveli, ekipe preduzeća zaduženog za održavanje fontana, u periodu uzimljenja, periodično će i po potrebi obilaziti fontane kako bi na vrijeme otklonile eventualne kvarove na vodovodnim instalacijama, uklonile višak snijega, lišća i drugih nečistoća iz korita većih fontana koje se ne pokrivaju.

  • 21:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:45 Serija: Ko te šiša (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Еl Čapo (16+)

    *Serija: Еl Čapo (16+)

  • 23:30 Serija: Red Rok

    Serija: Red Rok