Banjaluka

Đajić i Amidžić naručili Stanivukoviću pjesmu "Gdje si, Jelena"

  • Izvor: ATV
  • 31.12.2022. 17:15

Iako će u Banjaluci tek u ponoć nastupiti Nova 2023. godina, slavlje je uveliko počelo dnevnim žurkama u brojnim lokalima najvećeg grada Republike Srpske.

Tako su u jednom poznatom kafiću uz druženje i pjesmu slavili i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić i odbornik u gradskoj Skupštini Srđan Amidžić.

Dobro raspoloženje uz sjajnu muziku i velike hitove vladalo je lokalu, a atmosferu su dodatno popravili Amidžić i Đajić, koji su u jednom momentu, nezlonamjerno, naručili pjesmu "O, gdje si Jelena" koju su navodno posvetili gradonačelniku Drašku Stanivukoviću.

U istom kafiću bio je i gradonačelnik Stanivuković.

Banjalučani i mnogobrojni turisti većeras će na Trgu Krajine moći uživati uz hitove grupe Legende, te popularne pjevačice Goce Tržan, koja će sve posjetioce zabavljati do jedan čas iza ponoći.

Ranije su najmlađi Banjalučani proslavili dječiju Novu godinu.

  • 20:45 Serija: Od jutra do sutra

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:30 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''Priča o ozloglašenom narko bosu, jednom od najopasnijih i krvoločnijih mafijaša.

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 23:45 Noćni program

    Noćni program