Pokrovitelj koncerta

Đajić nakon Bajinog koncerta: Dvorana je očišćena, a Baja je uradio nešto po prvi u istoriji svojih nastupa

 • Izvor: ATV
 • 18.02.2024. 17:54

Sportska dvorana u Banjaluci, u kojoj je sinoć održan koncert Baje Malog Knindže povodom proslave Dana državnosti Srbije, očišćena je tako da u njoj d‌jeca mogu da treniraju, objavio je to pokrovitelj koncerta, dr Vlado Đajić, na Fejsbuk profilu banjalučkog SNSD.

– Svim posjetiocima koncerta čestitam, dok osuđujem predstavnike političkih partija, koji su htjeli da zabrane korišćenje ove dvorane. Mnogi su dali i dali bi život za Srbiju dok oni nisu htjeli da daju salu za jednu manifestaciju – rekao je Đajić.

Đajić dodaje da je koncert bio poseban i po tome, kako kaže predsjednik Gradskog odbora SNSD, što je Baja Mali Knindža, kojeg je predsjednik Srpske Milorad Dodik odlikovao Ordenom Njegoša prvog reda, te večeri “prestao da puši i pije”!

– Nije zapalio nijednu cigaretu niti popio piće tokom koncerta, što je prvi put u istoriji njegovih koncerata – istakao je Đajić.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

  Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

 • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Еmisija: Narod priča

  Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.